4/30/09

Jom2 VOTE Rakan Ku!!!!


1.Buka laman web LipIce dengan klik di SINI.
2.Klik di Peraduan Bibir Menawan LipIce.
3.Klik Gallery
4.Masukkan email ajwin_ajeera@yahoo.com.my untuk search di bahagian bawah web.(ni untuk memudahkan anda mencari.hehe)
5.Klik Vote Now dengan masukkan nama dan email anda.



Aku dah vote!!Ape lg!!

Rahsia Ilmu Suami "Kuat"

Kamasutra Bergambar. Hanya Untuk 18++

Anda Tidak Berseni? Dapatkan Seni Melambatkan Pancutan !!!

12 comments:

Jaj@n said...

bro..
ko ade tak minus one Mendua-hampir ke situ..??

klau ade inform aku ea..
klau boleh selewat-lewat nyer aku nak esok.. plzz..

WeBViDeOKLiP said...

xde la bro
soriii
:(

kama sutra cindana said...

hai abg jai..i nak beli buku kama sutra tp i xda duit la..bole x i loan kt u..alaaa..klu i x mampu bayar i bayar dgn barang i..eeee..geram la u ni..menawan kalbu..

Anonymous said...

bro..gua ada masalh laa.gua punya lambat naik la..pastu klu kuar pon x panjang..gua dah cuba suma cara tapi tetap sama..tolong nk minx nasihat lu klu lu tau..klu lu x tau gua x respek lu lg..

Jaj@n said...

it's ok..
=]

Anonymous said...

pak lawak transformer tu kawn lama aku..aku kenal dia time kt dalam perut ikan buntal..

Anonymous said...

aku dah vote dah minah tu..aku pakai email romeoelisya@yahoo.com..ada jugak aku vote minachi from congo

WeBViDeOKLiP said...

kamasutra cindana
relax2
simpan dulu duit
nanti dah ade baru beli
menabung itu amalan mulia

WeBViDeOKLiP said...

Anonymous
lu punyer lmbt naik??
ala..tunggu la seminggu ka, sebulan ka, setahun ka..mesti naik punya..jgn risauu :)

WeBViDeOKLiP said...

Anonymous
ko kenal die time ikan buntal
aku kenal time ikan keli
hahaha

WeBViDeOKLiP said...

Anonymous
tq for vote

♥chentaMAYA™ said...

kau mas0k ea!
hee~
aku v0te!~

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin